Девојки, поради ова момците бегаат од вас!

Вашето однесување треба да биде контролирано- треба да внимавате да не ги бркате мажите од вас.Изгледате луто
Немојте да бидете премногу сериозни така некои мажи ќе помислат дека сте лути незаинтересирани и дека не знаете да се забавувате. 
Не остварувате контакт
Мислите дека го гледате доволно, а тој сепак не ви приоѓа? Можеби едноставно не сфаќа дека вашиот поглед значи дека смее да ви се доближи. Обидете се со насмевка. 

 
Изгледате премногу заинтересирано
Девојките кои се лесен плен никогаш не им биле интересни на мажите.
Во друштво сте
Ако сте само со една другарка, некои мажи нема да сакаат да ви се доближат, затоа што не знаат што да прават со таа една другарка. Ако пак сте во преголемо друштво, веројатно ќе го биде страв. Истражувањата покажале дека мажите се најхрабри кога жената е во друштво на две другарки, затоа што тогаш имаат шанса да разговараат со девојката која им се допаѓа, додека тие две другарки можат сами да го продолжат разговорот.Изгледате луто
Немојте да бидете премногу сериозни така некои мажи ќе помислат дека сте лути незаинтересирани и дека не зн

Пронајдете не на следниве мрежи: