Девојки…сите момци после сексот го посакуваат ОВА…

Loading...

За да го продолжите уживањето во креветот и по завршувањето на сексот, применете некој од следните совети за да му угодите на партнерот.Дајте му комплимент
Мажите понекогаш се сомневаат во своите љубовни способности, затоа не заборавајте од време на време да го пофалите партнерот. Малку ласкање никому не штети, а за возврат ќе го задржите буден и ќе ја разбудите желбата за повторно докажување. Нагласете ги позите кои ви се допаднале, и тој повторно ќе ви ги овозможи.
Истуширајте се заедно 
Многу мажи едноставно обожаваат туширање по сексот, а кога е во комбинација со голо женско тело, нема подобро сценарио. Почнете така што нежно ќе си го триете гробот, рамениците и вратот и ужувајте во топлата вода која ги милува вашите тела. Докажано е дека топлата вода ја продолжува возбудата со подобрување на протокот на крв.

Масирајте се
Само затоа што завршивте со сексот, не значи дека и рацете треба да престанат да работат. Масажата е идеална прилика за и понатаму да останете во физички контакт. Легнете на страна, свртете се кон него и правете бавни кругови по неговото торзо. Започнете на градите, продолжете околу папокот, кон карлицата и потоа продолжете нагоре. Избегнувајте ја интимната зона, бидејќи таа после секс е премногу чувствителна.

Гушкајте се
Не само жените, туку и мажите уживаат во нежности и галење после сексот. „Обично се мисли дека мажите се емотивно оддалечени по сексот. Но повеќето од нив исто така сакаат да почувствуваат блискост”, објаснува Каролин Хилман, секс терапевт во Њујорк. 
Допирајте се 
Факт е дека на мажите по сексот им е потребно да се опорават пред повторно да тргнат во акција. Ако сте нетрпеливи, почнете сами да го истражувате своето тело – можеби тоа ќе биде дополнителна стимулација за него. Дајте му до знаење дека ви е убаво и дека сакате да го повторите возбудливото сексуално искуство. Без оглед на тоа дали тој сака да ја прифати поканата или не, имајте на ум дека мажите сакаат да гледаат како самите уживате во вашето тело.Дајте му комплимент
Мажите понекогаш се сомневаат во своите љубовни способности, затоа не заборавајте од време на време да

loading...
Loading...