Диетата која го освои светот: Ќе го намалите обемот на струкот, но не и на градите

Loading...

Оваа диета со печурки потекнува од Велика Британија, а во Холивуд ја промовираа две девојки – Кети Пери и Кели Озборн. Диетата уште се нарекува и М- План (mushrooms). Креаторите на оваа популарна диета тврдат дека со неа се намалува обемот на надлактиците, бутините и струкот, додека градите остануваат со ист обем, односно такви какви што биле.
Повеќе за оваа диета прочитајте на najadise.mkОваа диета со печурки потекнува од Велика Британија, а во Холивуд ја промовираа две девојки – Кети Пери и Кели Озборн. Диетата уште се нарекув

loading...
Loading...