Дилерот на Обама убиен од љубовникот!

Loading...

Познато е дека американскиот претседател Барак Обама во текот на своето школување пушел марихуана, што и самиот го признал тоа во неколку интервјуа, а сега е откриена и бизарната судбина на неговиот дилер.Младиот Бери, како што го нарекувале Обама во текот на неговото школување „тревата“ ја купувал од Рејмонд Бојер кој бил познат и како Геј Реј. Тој има потекло од Калифорнија, а на Хаваите ѓивеел сурфајќи и работејќи по пицерии и ресторани блиску до приватните училишта во кои одел Обама.
Рејмонд живеел во комбе и бил еден од видените ликови во локалните геј заедници. Меѓу неговите муштерии бил и тогашниот 18- годишен Обма, идниот претседател на САД.

Обама го споменал Рејмонд во својот средношколски лексикон, каде му се заблагодарува за сите „прекрасни моменти“ кои ги помнале заедно.
Кога екипата се растурила, Рејмонд останал во Хонолулу, каде живеел од социјална помош. Набргу се запознал со Ендроум Девером, кој бил 17 години помлад од него и кој заработувал како геј проститутка. На почетокот на јануари 1986 година, тие се испокарале а Ендру со чекан до смрт го претепал Рејмонд, чиј леш бил пронајден осум дена покасно.Младиот Бери, како што го нарекувале Обама во текот на неговото школување „тревата“ ја купувал од Рејмонд Бојер кој бил познат и како Г

loading...
Loading...