Димитриев на Свечена академија по повод Денот на македонската револуционерна борба

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите Емил Димитриев, денеска ќе се обрати на Свечената академија по повод празникот 23 Октомври – Ден на македонската револуционерна борба.Настанот ќе се одржи во објектот на Македонската опера и балет.
Почетокот е предвиден за 19:00 часот.Настанот ќе се одржи во објектот на Македонската опера и балет.
Почетокот е предвиден за 19:00 часот.

Пронајдете не на следниве мрежи: