Димитриев во посета на поплавените објекти на компаниите во Илинден

Објектите на компании во општина Илинден настрадаа во саботното невреме кое го зафати скопскиот регион. Механизацијата е на терен и со цистерни се вади водата.Увид на активностите денеска изврши премиерот Емил Димитриев, придружуван од градоначалникот Жика Стојановски и министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски.
Тие исто така ќе ги посетата и поплавените куќи во оваа општина.Увид на активностите денеска изврши премиерот Емил Димитриев, придружуван од градоначалникот Жика Стојановски и министерот за транспорт и врски Вла

Пронајдете не на следниве мрежи: