Директорот на кумановската гимназија објави фотографии од гениталиите на Фејсбук!

На социјалните мрежи се појавија фотографии со непримерна содржина објавени на личниот Фејсбук профил на директорот на Кумановската гимназија Горан ДимитриевиќФотографиите се реобјавени на социјалната мрежа Твитер од анонимен профил, откако директорот ги избришал од неговата лична страница на Фејсбук и го избришал профилот на истата.
Според информациите, се работи за директор на Кумановската гимназија „Гоце Делчев“ инаку кадар на СДСМ, поставен од градоначалникот Зоран Дамјановски – Циц.
Инаку, СДСМ во својата предизборна кампања ветуваше реформи во образованието, организирајќи и поддржувајќи разни форми на т.н. пленуми, меѓу кои и т.н Средношколски пленум, кои кампуваа пред министерството за образование барајќи укинување на математиката од екстерното тестирање.
Согласно гласните повици за реформирање на образованието, легитимно е прашањето и дали од СДСМ мислеа на вакви реформи и вакви кадровски промени. Со кадар каков што можеме да видиме во Куманово.
Фотографиите погледнете ги  на следната страна

 Фотографиите се реобјавени на социјалната мрежа Твитер од анонимен профил, откако директорот ги избришал од неговата лична страница на Фејсбук и го

Пронајдете не на следниве мрежи: