Дивна Карлеуша: Имам секс 11 пати дневно!

Loading...

Радио водителката им се пофали на фармерите дека води љубов од 50 до 70 пати неделно.„Кога би ви кажала нешто нема да ми верувате. Се возам еднаш во Автокоманда, и една водителка прашува колку пати неделно имаме секс, а јас само така се насмеав. Јас имам секс 50 до 70 пати…“- рече Дивна а Иван Маринковиќ остана изненаден.
„Што?“- во неверување рече Маринковиќ.
„Ти се колнам“ вели Карлеуша со насмевка, додека Сара, Сузана и Симонида ја гледаа изненадени. Но Маринковиќ никако не можеше да поверува во тоа:
„А колку пати имаш секс дневно?“

 

„Еднаш имав 11 пати на ден, но во главно тоа сега  се случува околу 6 пати дневно“- искрено одговори Дивна.
Поранешниот сопруг на Гоца Тржан се пофали дека и тој имал секс 12 пати на ден, но веднаш се поправи и рече дека тоа му се случило само еднаш во животот.
„Ете гледате дека е возможно и Иван потврди. Јас знам дека сте шокирани…“- изјави Дивна„Кога би ви кажала нешто нема да ми верувате. Се возам еднаш во Автокоманда, и една водителка прашува колку пати неделно имаме секс, а јас са

loading...
Loading...