Дизниевите јунаци ПРЕТЕПАА ЧОВЕК: Ова видео го погледнаа 2 милиони луѓе за само еден ден

Loading...

Автомобилска камера забележала цело комично случување, од моментот кога возачот нагло застанува пред комбето па до моментот кога сето тоа му доаѓа на наплата…Мики Маус, Сунѓерот Боб и верверицата од Ледено доба претепаа човек во најчудниот инцидент во светот досега.
Автомобилска камера забележала цело комично случување, од моментот кога возачот нагло застанува пред комбето па до моментот кога сето тоа му доаѓа на наплата…
Снимката набрзо стана многу популарна на интернет па така за само еден ден е погледната преку 2 милиони пати. 

Мики Маус, Сунѓерот Боб и верверицата од Ледено доба претепаа човек во најчудниот инцидент во светот досега.
Автомобилска камера забележала

loading...
Loading...