Дневен хороскоп 10.03.2013

Loading...

Овен
Распоредете го правилно вашете време, потрудете се да си ги сочувате силите. Штедете се себе си, на крајот од денот ќе почувствувате стрес и незадоволство. За да ги постигнете планираните цели, потребно е правилно да ја процените ситуацијата.
Близнаци
Денес ќе добиете одговори на прашања кои во минатото ви буделе негативни емоции.Концентрирајте се на активности кои може да ви донесат дополнителни приходи.
Девица
Денешниот ден доаѓа со убави деловни вести за вас. Тестовите искушенијата од блиското минато се веќе зад вас, но тоа не ве смирува, но  ви делува и како стимуланс.
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Распоредете го правилно вашете време, потрудете се да си ги

loading...