Дневен хороскоп 12.03.2013

Loading...

Овен
Изборот кој ви е предложен е доста тежок, затоа што повеќе можности даваат и повеќе прашања кои ве мачат. Немојте да мислите дека веднаш треба да ги дадете сите одговори, одете чекор по чекор и нема да згрешите, тој начин најмногу ви одовара.
Бик
Добро би било да ги намалите очекувањата од другите, затоа што си влевате премногу надеж во помошта од страна на останатите. Со сопствени сили ќе стигнете многу подалеку, само треба да одлучите дека можете да го завршите започнатото, а тоа навистина не би требало да ви биде проблем.
Близнаци
Се додека не си ги средите мислите, добро би било да се повлечете малку во себе и да не се изложувате во влетување во конфликти за кои не сте сигурни ниту каде водат, ниту дали воопшто ги сакате. Затоа, јазикот за заби и трпение….
Повеќе на следниов ЛИНКОвен
Изборот кој ви е предложен е доста тежок, затоа што п

loading...