Дневен хороскоп за 09.03.2013

Loading...

Овен
Обидете се да најдете најдобро мерило помеѓу обврските кои ве притискаат и активностите во кои наистина уживате. Затоа, денешниот ден најдобро би било да го искористите за дружење со луѓето чија логика и здрав разум најмногу ги почитувате.
Бик
Брзата промена на расположението е глвна карактеристика на денешниот ден, но ако се префрлите на некоја нова активност и и посветите доволно од своето време, ве очекуваат нови искуства и голема промена до крајот на месецот.
Близнаци
Нервозата ве обзема, па затоа добро размислете за своите приоритети. Односно, сеуште не сте одлучиле дали ви е поважна кариерата или приватниот живот, постојаната борба помеѓу тие два аспекти од животот ви оневозможува да се посветите на исполнување на целите.
Рак
Нервозата ве обзема, па затоа добро размислете за своите приоритети. Односно, сеуште не сте одлучиле дали ви е поважна кариерата или приватниот живот, постојаната борба помеѓу тие два аспекти од животот ви оневозможува да се посветите на исполнување на целите.
Лав
Самодовербата ви е на височина, затоа престанете да сонувате и почнете да делувате во насока во која сакате. Дали се работи за лични или деловни работи, започнете со планирање, за следната недела да биде многу подобра за вас.
Девица
Кога се чувствувате помалку тажно, како денеска, најдобро е да забавите и да му дозволите на умот сам да си ја среди ситуацијата, но за да биде тоа возможно, не смеете да го оптоварувате со други работи. Па затоа, мозокот на пасење и уживајте со вашата омилена пијачка некаде со пријателите.
Повеќе на следниов ЛИНКОвен
Обидете се да најдете најдобро мерило помеѓу обврските кои ве притиска

loading...