Дневен хороскоп за 09.08.2013

Loading...

Вашиот хороскоп за 09.08.2013.Овен
Петок не е поволен за ангажмани во службата и бизнисот, затоа што нема да успеете да ги реализирате замислите. Но, доколку сакате да ги реализирате личните цели потребна е поголема активност. Не влегувајте во конфликти, смирете се и мислете за доброто на сите.
Бик
Пред вас е тежок и нестабилен ден, особено кога станува збор за бизнис. За сите Бикови е неопходно денес да бидат поактивни. Личните цели беспрекорно ќе ги реализирате. Со помош од најблиските своите цели ќе ги постигнете побрзо отколку што мислите.
Близнаци
Без разлика од развојот на настаните, овој ден е одличен за промена. Со поголемо внимание и посветеност ќе ги решите проблемите кои ги имате со партнерот. Многу од вас своето време ќе го посветат на едукативни активности, но, нема да бидете рамнодушни и кон забавната страна на животот.
Повеќе на следниот tzm.mkОвен
Петок не е поволен за ангажмани во службата и бизнисот, затоа што нема да успеете да ги реализирате замислите. Но, до

loading...
Loading...