Дневен хороскоп за 16.04.2013

Loading...

Овен
Не постои ни еден проблем кој не сте во состојба да го решите. Полни сте со енергија и имате волја тоа што не е добро да го доведете во ред. Партнерот не ви е наклонет но тоа не значи дека не сте му важни.
Бик
Партнерот денес нема да биде покрај вас па слободното време искористет го најдобро што можете. Добро одморете се од секојдневните обврски. Финансиите се стабилни. Здравствено сте одлични.
Близнаци
Денес повеќе од времето ќе го поминете посветени на пријателите. Добро ќе биде да се опуштите и малку да го забавите темпото. Покажувате поголемо интересирање за патнерот.
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Не постои ни еден проблем кој не сте во состојба да го реши

loading...