ДНО: Мртва пијана Јована сакаше да ја претепа Јелена!

Учесниците во реалното шоу „Парови“  уште еднаш негативно не изненадија…Кавгата меѓу Јована и Јелена ги помина границите. Малку фалеше да дојде до физички пресметки…После забавата Јована отишла на спиење но Јелена почнала да ја провоцира. 
Јована не можела да се воздржи па сакала физички да се пресмета со Јелена…
Погледнете го видеото…

 
 
Кавгата меѓу Јована и Јелена ги помина границите. Малку фалеше да дојде до физички пресметки…После забавата Јована отишла на спиење но Јелена поч

Пронајдете не на следниве мрежи: