Доаѓа хаос од вселената: Соларна бура ќе ја нападне утре Земјата

Loading...

За среќа, најсилниот удар се очекува нешто посеверно од Земјата, што значи дека невремето нема  да направи голема штета, но ќе ги прекине комуникациите.Силна соларна бура се приближува кон Земјата  и се очекува дека ќе ја погоди утре, пишува Раша тудеј.
За среќа, најсилниот удар се очекува нешто посеверно од Земјата, што значи дека бурата нема да остави големи последици по живите суштества, но ќе ни го попречи нормалниот живот – ќе предизвика  прекини во комуникациската мража.
Експертите велат дека ќе дојде до флуктуација во енергетските мрежи бидејќи плазмата ќе влијае на нивното магнетно поле. Исто така велат дека членовите на Меѓународната вселенска станица се безбедни. Силна соларна бура се приближува кон Земјата  и се очекува дека ќе ја погоди утре, пишува Раша тудеј.
За среќа, најсилниот удар се оче

loading...
Loading...