Додека се возел во авион го каснало СМРТОНОСНО животинче: После ова НИКОГАШ ПОВЕЌЕ нема да влезе во авион

Кога малку подобро ќе размислите, патувањето со авион е едно навистина феноменално искуство. Удобно седите во леталото кое оди со брзина од 800 до 900 километри на час, додека вие се наоѓате на висина од 10-15 илјада метри.Патувањето со авион е нешто сосема вообичаено, па многу луѓе се среќаваат со проблеми во текот на летот како што се : врескање од деца, непристојни патници, непријатни турбуленции и секако најнепријатното– пад на авионот.
На никој нема да му падне на памет дека некое опасно по живот животно би можело да не нападне во авион. Тоа звучи како некоја сцена од хорор филм.
Но, верувале или не, едно отровно суштество се пикнало во еден лет од Лос Анџелес до Портланд и нападна патник. 

Патувањето со авион е нешто сосема вообичаено, па многу луѓе се среќаваат со проблеми во текот на летот како што се : врескање од деца, непристојни

Пронајдете не на следниве мрежи: