Џогани по теркот на семејството Кардашиан – Реалити шоу во Србија

Loading...

Камери ќе ги следат 24 часа Слаѓа, нејзиниот нов сопруг, нејзиниот поранешен сопруг и неговата сегашна жена Весна,како и ќерката на братотна поранешниот сопруг, Луна Џогани!Ние многу пред семејството Кардашијан имавме свое реалити семејство- Џогани! Само што тоа реалитеи никогаш не е реализирано…
Се до сега, кога телевизијата В92 одлучи да го следи најзбрканото семејство во Србија.
Камери ќе ја следат Слаѓа, ќерките Силвија и Маринела, новиот сопруг на Слаѓа, нејзиниот поранешен и неговата сегашна сопруга Весна, како и ќерката на братот на поранешниот сопруг, Луна Џогани.
Џоле додава дека тој и неговата сопруга ќе се појават во неколку епизоди, бидејќи имаат многу обврски околу настапите.

Слаѓа е воодушевена од новиот проект
„Уште од пред неколку години водевме разговори за слични формати, но тоа не се оствари. Изгледа дека сега ќе се реализира. Мојот сопруг го прифати тоа дека сум јас јавна личност и дека сум интересна. Мило ми е што со ова реалити луѓето ќе имаат прилика да видат каква жена сум јас, зад сцената. Кај нас дома секогаш има некоја гужва, трка, ќерки, внуки, гости. Вистински хаос“, низ смеја вели Слаѓа.
 Ние многу пред семејството Кардашијан имавме свое реалити семејство- Џогани! Само што тоа реалитеи никогаш не е реализирано…
Се до сега,

loading...
Loading...