ДОЈДЕ 2015: Колку од предвидувањата во филмот „Враќање во иднината“ се имаат остварено?

Loading...

Во далечната 1989 година, второто продолжение на филмот „Враќање во иднината“ предвиде неколку работи за 2015 година. Што мислите, колку од нив се оствариле?1. Патики што сами се врзуваат

2. Облека која се прилагодува на градбата на телото

3. Летечки автомобили

4. 19-то продолжение на филмот „Ајкула“

5. Летечки скејтборд

6. Самоодржлива храна и очила за комуникација
1. Патики што сами се врзуваат

loading...
Loading...