Доказ за вистинска љубов: Градник кој се откопчува само пред момчиња со искрени емоции

Јапонската компанија „Raviour“ смислила единствен градник кој не е лесно да го откопчате, бидејќи ова парче облека може да го откопча само вистинска љубов. Иновативниот градник „True Love Tester“ осмислен е за да ги спаси жените од „манијаците“, а може да го откопча само вистинската љубов.
Како што наведуваат од компанијата, градникот содржи посебен сензор кој ги чита отчукувањата на срцата и ги праќа во посебна апликација на понатамошна анализа.

Кога апликацијата ќе процени дека се постигнати одредени вредности кои покажуваат вистинска љубов, градникот автоматски се откопчува. 
Погледнете во видеото: 
Иновативниот градник „True Love Tester“ осмислен е за да ги спаси жените од „манијаците“, а може да го откопча само вистинс

Пронајдете не на следниве мрежи: