Докторот ја уништил: Сакала поголеми гради а добила…

Loading...

После вградувањето на имплантите во „Естетик Рамит“ едната брадавица ми е помала, а другата ми е спуштена. Изгледам многу грдо! Ниеден маж нема да ме посака- вели Тања Димитријевиќ.Наместо да добие убави гради, таа добила хаотично деколте!
Кога Тања Димитријевиќ (35) посакала поголеми и поубави гради, одлучила да си стави силикони во клиниката „Естетик Рамит“, но ни самата не била свесна за тоа каков резултат ќе излезе од тој предизвик. Дојките и биле деформирани, со спуштена брадавица во несиметрична положба.
Во април минатата година на препорака на една пријателка која ги зголемила усните, отидов кај Др. Милутиновиќ. После неколку консултации му платив 2.500 евра за операција, која поради недостаток на услови во неговата клиника, потоа ја звршив во општата болница „Уна“.
„Кога дојдов на преглед кај Др. Милутиновиќ, и објаснил дека внатре во градата се развила капсула која влече имплантат и како решение и понудил корекција во износ од 350 евра.

„Изгледам многу грдо, ниеден маж нема да ме посака, трпам болки и уште плаќам за настанатата грешка“- кажува низ плач и додава дека тоа лошо и влијаело на нејзината кариера бидејќи се откажала од патувањето во Парагвај, каде требала да работи како секретарка на надлежниот орган во америчката амбасада.
Поради тоа и ќе го тужи овој хирург!
Докторот тврди дека корекцијата нема да и ја наплати бидејќи единствената негова цел е неговиот клиент да биде задоволен. „Сигурен сум дека и специјалистот од ВМА се согласува дека операцијата не е направена лошо и дека дошло до лекарска грешка.
Кога доаѓа до ставање на имплантот, може да се случи да биде одбиен од телото. Таков е и овој случај.
За да видите што точно и се случило на Тања посетете го следниот ЛИНК.Наместо да добие убави гради, таа добила хаотично деколте!
Кога Тања Димитријевиќ (35) посакала поголеми и поубави гради, одлучила да си ст

loading...
Loading...