Досега 5336 легализирани дивоградби во општина Кисела Вода

Досега 5336 легализирани дивоградби во општина Кисела ВодаОпштина Кисела Вода денес додели 51 новo решениe за легализирани дивоградби. Со тоа, бројот на решени предмети се искачи на 5336 од пристигнатите 13855 барања за легализација.Бројот на поднесени барања без геодетски елаборат,во овој момент, изнесува 3420. Исто така, изготвени се уште 239 урбанистички согласности, од кои, за 174 се чека уплата на надоместокот, за постапката за изготвување на Решенијата за легализација на објектите да може да се продолжи.Општина Кисела Вода ги повикува сите граѓани кои ја немаат докомплетирано документацијата што поскоро да ја достават до административните служби.Општина Кисела Вода денес додели 51 новo решениe за легализирани дивоградби. Со тоа, бројот на решени предмети се искачи на 5336 од пристигнатите 1

Пронајдете не на следниве мрежи: