Дошле облечени како чистачки, а потоа ги ШОКИРАЛЕ жирито и публиката!

The Ruby Red Performers, група од 12 танчарки на возраст 25 и 65 години, ги освои судиите и публиката во емисијата „Британија има талент“.Емисијата беше прикажана во саботата на телевизија, а жените го започнале настапот облечени како чистачки. Со промената на музичката подлога, тие драстично го измениле и настапот, со што присутните биле изненадени.
Тие ја соблекле својата облека на чистачки и извеле енергична кореографија, а настапот го завршија во долна облека.
„Можеби прерано го стиснав копчето. Руби, вие сте малечка безобразничка“, рече Сајмон Кауел.
Можете да погледнете како изгледаше нивната кореографија:Емисијата беше прикажана во саботата на телевизија, а жените го започнале настапот облечени како чистачки. Со промената на музичката подлога, тие д

Пронајдете не на следниве мрежи: