Драгана Спасовска го возвраќа ударот: Еве што му порача на Зоки Фаци!

Loading...

Драгана Спасовска реши јавно да го искаже своето мислење за Зоки Фаци!Драгана веројатно многу се навредила откако во јавноста се појави информацијата „Која е всушност Драгана Спасовска и зошто е толку популарна во Македонија“, па токму затоа реши бурно да реагира на својот Фејсбук профил.
Имено, таа отворено реши да го каже своето мислење за Зоки Фаци и потенцираше дека нема потреба на него да му објаснува која е таа…
Притоа, Драгана и е добро позната на македонската јавност, по учеството во неколку видое спотови на балкански ѕвезди. Младата девојка во моментов живее во Бугарија каде има многу работни ангажмани.
Пулс24 стапи во контакт со Драгана Спасовска- таа за настанот не сакаше дополнително да коментира, само ексклузивно откри дека планира против Зоки Фаци да поднесе тужба. 
Објавите на Драгана целосно погледнете ги на следната страна. 

Драгана веројатно многу се навредила откако во јавноста се појави информацијата „Која е всушност Драгана Спасовска и зошто е толку популарна

loading...
Loading...