Драгана Спасовска во соработка со Зоки Фаци

Loading...

 Една од нашите најатрактивни MB  девојки Драгана Спасовска која работи и живее во Бугарија полека, но сигурно се пробива и на нашата естрада. Драгана многу често можеме да ја видиме во друшто на Зоки Фаци, дури и како разменуваат бакнежи и нежности тоа можете да го видите на следниот (линк). Се што знаеме за сега е дека тие двајца соработуваат.  Следната недела можете да го погледнете и интервјуто на Драгана со Зоки Фаци. 
Галеријата на Драгана за MB може да ја погледнете тука. Една од нашите најатрактивни MB  девојки Драгана Спасовска која работи и живее во Бугарија полека, но

loading...
Loading...