ДРАМАТА ЗАВРШИ: Боингот на „Вирџин Атлантик“ успешно слета на аеродром во близина на Лондон!

Loading...

Авионот на  „Вирџин Атлантик“, доживеа дефект на десното тркало за време на полетувањето и извесно време кружеше над Англија, чекајќи известување од техничарите како да го реши проблемот.Daily Mail ја пренесе добрата вест дека по долгочасовното кружење, авионот успеа да слета на аеродромот Гетвик, кој се наоѓа во близина на Лондон!
„Боинг 747“ пренесувал 400 патници. Веднаш по полетувањето го променил правецот и почнал да се враќа кон Лондон, кога пилотот забележал дека има дефект на десното тркало, со што во функција останало само едно тркало, оневозможувајќи му на авионот да слета. 
Пилотот покажа вештини за маневрирање и справување со кризната ситуација, а задоволните патници со аплауз го поздравиле успешното слетување.
Погледнете го драматичното слетување:Daily Mail ја пренесе добрата вест дека по долгочасовното кружење, авионот успеа да слета на аеродромот Гетвик, кој се наоѓа во близина на Лондон!

loading...
Loading...