ДРАМАТИЧЕН ПАД: Водител се онесвестил сред емисија!

Водител на една емисија се жалел дека не му е добро и по неколку минути се онесвестил во студиото.Водителот Ненад Шкундриќ, кој заедно со Зорана Павиќ ја води ТВ емисијата „Кој ви даде термин“, се онесвестил за време на снимањето и паднал на земја.
Шкундриќ се жалел на слабост за време на снимањето на емисијата, во која бил гостин легендарниот музичар Срѓан Манојловиќ.
Зорана и Срѓан инсистирале да се прекине со работа и да излезат на свеж воздух, меѓутоа, Ненад не сакал да ги послуша.

Веднаш потоа, водителот се онесвестил и завршил на подот.
Водителот Ненад Шкундриќ, кој заедно со Зорана Павиќ ја води ТВ емисијата „Кој ви даде термин“, се онесвестил за време на снимањето и п

Пронајдете не на следниве мрежи: