Дру Баримор очекува второ дете

Loading...

Дру Баримор очекува второ дете, објави нејзиниот портпарол…Американската актерка Дру Баримор очекува второ дете, објави нејзиниот портпарол, без да открие повеќе детали.
Триесет и осум годишната актерка и нејзиниот сопруг Вил Копелман, со кого склучија брак во јуни минатата година, веќе ја имаат 13-месечната ќерка Олив.
„Отровната Ајви“ наскоро планира да лансира сопствена козметичка линија.Американската актерка Дру Баримор очекува второ дете, објави нејзиниот портпарол, без да открие повеќе детали.

loading...
Loading...