Дупна канта и заби три пластични цевки… Она што го направи е ГЕНИЈАЛНО!

Loading...

Во наредното видео дознајте како да направите клима уред од пластична канта и со помош на сончева енергија.Топлите денови веќе одамна се дел од нашето секојдневие и единствената потребна работа е уред кој ќе го разлади домот.
Сѐ што ви е потребно за разладување е пластична канта, неколку цевки, стиропор, вентилатор, соларна плоча и мраз.
Погледнете го видеото:Топлите денови веќе одамна се дел од нашето секојдневие и единствената потребна работа е уред кој ќе го разлади домот.
Сѐ што ви е потребно

loading...