Две години се обидувале да добијат дете, а потоа се родило болно: Нивната приказна ќе ве ОСТАВИ ВО СОЛЗИ!

За жал, многу парови имаат проблеми со плодноста и не можат лесно да добијат дете. Сепак, тие не губат надеж и нивните борби се истрајни.Марк и Морин се малку поинакви од останатите родители коишто силно посакуваат деца.
Тие имаат три биолошки деца, но имаат желба за уште едно за да го прошират семејството. За жал, бидејќи не биле во можност, одлучиле да посвојат.
Откако се договориле со биолошките родители на неродено девојче, Морин веќе почнала да бира облека за девојчето.
Кога дошло време да ја видат, дознале дека таа е родена болна. Веднаш заминале во болница.
Погледнете ја нивната приказна:
Марк и Морин се малку поинакви од останатите родители коишто силно посакуваат деца.
Тие имаат три биолошки деца, но имаат желба за уште едн

Пронајдете не на следниве мрежи: