Двегодишно дете целиот живот го живеело во багажник!

Loading...

Шок во Франција!Француската полиција соопшти дека девојчето на возраст помеѓу 15 и 23 месеци, било пронајдено во петок, на 25. октомври, од страна на автомеханичари. Девојчето лежело голо во сопствениот измет, било дехидрирано и имало висока температура. Веднаш префрлено во болница, каде докторите по прегледот објавиле дека девојчето има заостанат раст и дека пати од психички проблеми.
„Девојчето било скриено од своето раѓање, а што е уште посериозно, заостанало во развојот.Целата ситуација е просто неверојатна”, изјавил обвинителот.

 
Мајката на девојчето и нејзиниот партнер се уапсени. Обвинети се за злоставување и загрозување на животот на девојчето 
Притоа, им се заканува затвор до 10 години.
Мајката на полицијата и кажала дека го родила девојчето во тајност. Дури  ни партнерот не знаел дека тоа дете постои. Парот има уште две деца, кои по апсењето биле преземени од социјалните служби.Француската полиција соопшти дека девојчето на возраст помеѓу 15 и 23 месеци, било пронајдено во петок, на 25. октомвр

loading...
Loading...