Двете пејачки дисфалификувани- Гоца остана без 50.000 евра

Loading...

Во два часот наутро пристигнало писмо од задругата дeка Весна Ривас и Гоца Божиновска се дисфалификувани од “Фарма“ – одлучи Пинк. Во текот на вечерта дошло до жестока расправија помеѓу пејачките, каде што Весна Ривас ја удрила Гоца.
Иако  Гоца само се бранела, и таа и исфрлена од реалното шоу. Таа тешко ја поднела оваа одлука и цело време повторувала:„ Нема проблем, имам адвокат кој ќе докаже дали е ова праведно или не“. Сепак, според правилата на продукцијата, не е дозволен физички контакт.
Гоца Божиновска е најплатена учесничка на Фарма (3500 евра по недела) после Екрем Јевриќ, а во караницата со весна тоа и го потврдила: „Не си вредна ни едно евро, а не пак 50.000 евра“. Таа е веќе 12 недели на Фарма, со што се поклопува споменатиот износ. Исфрлањето подразбира укинување на хонорарот.Во два часот наутро пристигнало писмо од задругата дeка Весна Ривас и Гоца Божиновска се дисфалификувани од “Фар

loading...
Loading...