Е ОВА Е ХРАБРОСТ: Огромен човек му рече дека спие со неговата жена…

Не е едноставно да ви прииде некој и да ви каже дека спиел со вашата девојка. Екипата која стои зад Јутјуб каналот „OTTComedy“ одлучи да се пошегува со паровите на кои ќе наидат, а најсмешната сцена е со геј парот и многи, многу силниот полицаец.
Не е едноставно да ви прииде некој и да ви каже дека спиел со вашата девојка. 
Како изреагираа овие луѓе погледнете на следната страна:

Екипата која стои зад Јутјуб каналот „OTTComedy“ одлучи да се пошегува со паровите на кои ќе наидат, а најсмешната сцена е со геј парот

Пронајдете не на следниве мрежи: