Е ова е ЉУБОВ! Мачка му помага на слепо куче да се врати дома…

Loading...

На секој понекогаш му е потребна помош од пријател…Веќе е познато дека пријателството не се развива само меѓу луѓето. За такво пријателство ќе зборуваме денес.
Кучето и мачката кои ќе ги видите на видеото се најдобри пријатели. Кучето ослепело, а мачката откако му се случило тоа, станала негово „сетило за вид“.
Имено, сопственикот на овие две животни, вели дека мачката постојано го следи кучето и го насочува каде треба да оди.Веќе е познато дека пријателството не се развива само меѓу луѓето. За такво пријателство ќе зборуваме денес.
Кучето и мачката кои ќе ги вид

loading...