Еболата се шири низ Европа!?

Loading...

Еден непознат маж моментално се наоѓа во стокхолмската болница Каролинска. Тој има симптоми на висока температура и се наоѓа во карантин, бидејќи надлежните се сомневаат дека станува збор за ебола.Мажот неодамна се вратил од Африка.
Според споменатите симптоми, надлежните во болницата се плашат од најлошото.
Тој има симптоми на висока температура и се наоѓа во карантин.
Неименуван претставник од болницата, за АФП изјави дека за сега се сомнева дека станува збор за ебола и не даде повеќе информации.
Останува да видиме, дали во наредните денови ќе се открие информацијата за тоа дали оваа смртоносна болест ќе ја нападне и Европа.Мажот неодамна се вратил од Африка.
Според споменатите симптоми, надлежните во болницата се плашат од најлошото.
Тој има симптоми н

loading...
Loading...