Едмонд Темелко деновиве го следи мерцедес со скопски ознаки!

Loading...

Голготата на единствениот македонски градоначалник во Република Албанија, Едмонд Темелко никако да престане, откако тој без никаква основа беше приведен, деновиве непознати лица започнале и да го следат, пренесува „Пустец“.Како што вели Темелко, деновиве тој е следен од две возила, едно со скопски, а друго со ресенски регистарски таблички.
-Вчера и денеска ме пратат две возила. Едното црвено возило, марка мерцедес со скопски регистарски ознаки, а другото возило, црн голф со ресенски регистарски ознаки. Од возилата успеав да го фотографирам само мерцедесот, кој од вчера со уште еден голф се постојано околу мојот стан, а не знам која им е целта, а фамилијата ми е многу вознемирена, вели градоначалникот, Едмонд Темелко.
Инаку, претходно Едмонд Темелко без никаков основ беше приведен од страна на полицијата, по што и судот го потврди тоа и донесе одлука во корист на единствениот македонски градоначалник во Република Албанија.Како што вели Темелко, деновиве тој е следен од две возила, едно со скопски, а друго со ресенски регистарски таблички.
-Вчера и денеска ме

loading...
Loading...