Едвард Сноуден и ја „откри“ на Русија целата вистина за НЛО?

Loading...

Едвард Сноуден им предал докази на руските разузнавачки служби, не само за постоењето на вонземијани, туку и за тоа дека од средината на минатиот век, со САД раководеле вонземјани.Едвард Сноуден им предал докази на руските разузнавачки служби, не само за постоењето на вонземијани, туку и за тоа дека од средината на минатиот век, со САД раководеле вонземјани.  Оваа информација се појави во медиумите минатата недела. Иранската информативна агенција Фарс оваа  информација ја презела од  ајтот whatdoesitmean.com . Мора да се согласиме дека е прилично чудно што овој сајт прв дознал една толку многу важна информација , освен ако Едвард се Сноуден не ги ставил на копија на примачи при праќањето на  ФСБ толку важна информација.
Во „вонземјанското досие“ се вели дека власта во Америка воопшто не припаѓа на сегашната влада, туку на вонземјаните. Исто така се зборува за тоа дека после „неуспехот“на нацистичка Германија во Втората светска војна, кога вонземјаните помагале на Третиот рајх да завладеат со светот, се префрлиле преку Атлантикот и предложиле исти услуги на владеење со светот во САД, верувајќи дека нивната држава има најголем потенцијал за оваа работа.
Со ова практично се завршува текстот, а потоа се наведуваат делови од интервјуто со поранешниот министер за одбрана на Канада Пол Хелиер, кој неодамна го даде за Russia Today. Г-дин Хелиер соопштува дека е апсолутно сигурен во постоењето на вонземјани и дека дури и тој самиот има видено неидентификуван летачки објект.
Покрај тоа поранешнио

т министер потполно сериозен изјавил дека на земјата моментално се наоѓаат од 2 до 12 видови на вонземјани.
Со воената морнарица на САД соработувале т.н. „русокоси нордијци“ и „високи бели“. Тие лесно можат да останат незабележани. Но постојат многу видови вонземјани. Сите се различни. Ако здогледате незабележителен мал човек, ќе сфатите дека претходно немате видено ништо слично. Но ако видите „русокос нордиец“ најверојатно ќе помислите дека пред вас има Данец или некој од тој дел на светот. Но јас имам другар кој може да препознае вонземијанец,  тој видел еден од нив на улица.
Тој во своето интервју уште изјави дека постои вонземјанска федерација која сите нив ги соединува.
Ќе се запрашате каква врска со ова има Едвард Сноуден?

 
Ако говориме искрено никаква. Сите информации околу откривањето на вонземјаните се само „новинарски патки“. Ако разумно размислиме, Сноуден и да открил некоја ваква слична информација, никој никогаш не би дознал за тоа. А и да дознал, тоа сигурно не би бил сајтот whatdoesitmean.com.
Изгледа дека новинарите немале материјал на таа тема, штом главниот доказ за постоење на вонземјани е интервјуто на поранешниот министер за одбрана на Канада, кој со воодушевување говори за малите неведливи суштества. Треба да се земе  в предвид и фактот дека Хелиер е прилично стар човек, и дека популарноста во својата земја ја стекна токму преку приказните за НЛО. Дали може да му се верува или не, тоа е лична работа на секој од нас. 
На крајот, дали постојан вонземјани околу нас или не, сепак не дознавме. Но нема опуштање, вистината е негде во близина.Едвард Сноуден им предал докази на руските разузнавачки служби, не само за постоењето на вонземијани, туку и за тоа дека од средината на минатиот в

loading...
Loading...