Ефикасен начин за отстранување снег од автомобилот. Но, ПОКРИЈТЕ ги ушите!

Видеото кое се појави на Јутјуб пред неколку дена, веќе има повеќе од пола милион прегледи и ни доаѓа од Русија.Веќе бевме во можност да ги видиме „зимските трикови“ кај Русите кои изобилуваат од бизарни скокови од зграда додека горат живи, па до лежењето голи во снег и многу други.
Но, овој пат работата и не е толку опасна – освен за ушите.
Видеото прикажува еден од начините на кои од автомобилот може да се отстранат снежните нанеси со помош на силен бас.
Веќе бевме во можност да ги видиме „зимските трикови“ кај Русите кои изобилуваат од бизарни скокови од зграда додека горат живи, па до

Пронајдете не на следниве мрежи: