ЕХФ ВИДЕО: Најдобрите голмански одбрани во лигата на шампионите во 2014 година!

Ова се најдобрите голмански одбрани во лигата на шампионите во 2014 година!Погледнете ги во видеото што следува…

Извор:rkmetalurg.mkПогледнете ги во видеото што следува…

И

Пронајдете не на следниве мрежи: