Ејми Вајнхаус ќе добие улица во Лондон

Loading...

Пејачката Ејми Вајнхаус која во 2011 година почина на само 27 годишна возраст, ќе добие улица во северниот дел на Лондон како и споменик .Всушност Мич Вајнхаус потврдил дека ќе снимат и документарен филм за неговата ќерка. Во Камден, во близина на нејзиниот дом во Лондон ќе биде поставен и нејзин бронзен споменик .
„Идејата нашето презиме на тој начин да биде неизбришливо поврзан со Лондон е неверојатна. Како старо лондонско семејство тоа за нас би била неопишлива чест“, вели Мич.
Инаку Вајнхаус почина во 2011 година на 27 години од труење од алкохол и дрога.Пејачката Ејми Вајнхаус која во 2011 година почина на само 27 годишна возраст, ќе добие улица во северниот дел на Лонд

loading...