Екрем претепан поради филмот за возрасни со Кубанка и Србинка

Loading...

Екрем поради филмот за возраси е претепан, и тоа не од било кого туку од неговата жена!Откако и признал дека во Белград снимил филм за возрасни, неговата жена го претепала. Тој се надевал дека ќе добие пофалба бидејќи смислил нов бизнис кој ќе му донесе голема заработувачка, добил тенџере по глава.
-Екрем отиде во Њујорк да се види со семејството, но неговиот престој беше многу болен. Игбала полуде поради порничот. Тој е сега во Црна Гора, но таму не зборува за новиот бизнис потфат, бидејќи му забраниле продуцентите. Но, на блиските пријатели им раскажал дека Игбала го претепала. Го мавала со тенџериња, тањири, вазни…го скршила пола стан во Њујорк…
Повеќе на следниот ЛИНКОткако и признал дека во Белград снимил филм за возрасни, неговата жена го претепала. Тој се надевал дека ќе доби

loading...
Loading...