Ексклузивно фото: Доказ за соработката помеѓу СДСМ и Албанците

Loading...

Изборите поминаа, помина тензијата, помина еуфоријата. Дојде време да се види кој како победил и кој кому помогнал за да се случат одредени пресврти и чии цели и интереси се ставени во преден план само за да одредени луѓе си ја задржат градоначалничката фотеља.
Иако после дебаклот со кој се соочи опозицијата и на повидок беше голем пораз и губење на бастионите Карпош и Куманово, очекувано беше да направат се да задржат барем една од овие општини за да има од каде да се товараат автобуси за да се носи администрација на протести. Ако се земе во предвид дека Стевче е “јачи од судбине” и него нему можат ништо, логично беше дека ке се продадат само за да го задржат Куманово. А тоа се докажува на сликата подолу.
Се работи за леток делен во џамиите на сите Албанци каде се пропагира дека ВМРО е нивниот најголем непријател и дека ЦИЦ е човекот кој треба да биде нивниот избор, ЦИЦ е човекот кој ке работи за нивен интерес.
Се прашуваме, што тоа Бранко, ЦИЦ и останатите капетани на СДСМ им ветиле на Албанците и како смеат да си дозволат да ја уништат иднината на сите Македонци кои живеат во Куманово и околината?
 Изборите поминаа, помина тензијата, помина еуфоријата. Дојде време да се види кој како победил и кој кому помогнал за

loading...