ЕКСКЛУЗИВНО: Нови необјавени бомби на Заев!

И кога мислевме дека видовме се, „се појавија уште неколку бомби“ од лидерот на СДСМ…Тој моментално е мета на шега на социјалните мрежи, па така, се појави видео во кое се прикажани досега „необјавените бомби“ на Зоран Заев…
Видеото е пародично и единствената негова цел е само да ве насмее.
Погледнете…Тој моментално е мета на шега на социјалните мрежи, па така, се појави видео во кое се прикажани досега „необјавените бомби“ на Зоран З

Пронајдете не на следниве мрежи: