Ексклузивно: „протече“ видео од состанок на Централниот Одбор на СДСМ

Денес на видео сервисот Youtube се појави видео кое е излезено од просториите на најголемата опозициска партија.Сè уште не е познато како ова видео „протекло“ надвор од просториите на партијата меѓутоа погледнете што се е договарано на еден од состаноците на Централниот Одбор на оваа партијаСè уште не е познато како ова видео „протекло“ надвор од просториите на партијата меѓутоа погледнете што се е договарано на еден

Пронајдете не на следниве мрежи: