Ексклузивно: Видео-рецензија на iPhone 6!

Loading...

Иако денес очекуваме Apple официјално да го претстави новиот iPhone 6, во јавноста веќе се појави првата видео-рецензија на овој уред. Да погледнеме како ќе изгледа (најверојатно) финалниот дизајн на популарниот телефон на Apple…Видеото трае над 7 минути, а од него можеме да потврдиме дека сите досегашни концепт дизајни и спецификации се точни.
За повеќе информации прочитајте на gsm.mk.  Видеото трае над 7 минути, а од него можеме да потврдиме дека сите досегашни концепт дизајни и спецификации се точни.
За повеќе информации

loading...
Loading...