ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ГЛУВЦИ: Нѐ трујат со флуор за да се создадат робови и да заработат милијарди долари!

Loading...

Додавањето флуор во водата за пиење се практикува веќе 70 години и тоа со објаснувањето дека таа супстанца го запира распаѓањето на забите.Меѓутоа, критичарите на таквата пракса тврдат дека корисните ефекти на флуорот врз здравјето на човекот не се докажани, а дека неговото негативно влијание е детално документирано.
Наводно, според рецептот на нацистичките научници, владеачката елита ја става таа состојка во водата за да ги претвори луѓето во послушна маса која никогаш нема да стане против неправдата и нееднаквоста.
Стерилизација
Флуорот го користеле нацистите за да ги стерилизираат затворениците во логорите и да ги претворат во послушни робови, односно да ја убијат нивната слободна волја. Флуорот е клучна состојка за „Прозак“ (дрога која широко се користи за лекување на депресијата) и „Сарин“, нервен гас – отров. Она што навистина вознемирува е фактот што истата активна состојка, натриум флуор, е и состојка која ја има во пастата за заби, а се наоѓа и како адитив во водата за пиење.
И нервниот гас „Сарин“ (изопропил-метил-фосфор-флуорид) е гас кој го користеле терористите во нападот на јапонската подземна станица! Со еден збор, натриум флуоридот е токсичен нус-производ на нуклеарната и алуминиумската индустрија. И без разлика што тој е примарна состојка во отровот за глувци и стаорци, исто така, тој е главна состојка во анестезијата, хипнотичките и психијатриските лекови и военитре нервни агенси! Зошто е дозволено да биде истото во пастата за заби и водата за пиење?
Независни научници имаат забележано дека во последните 50 години, натриум флуоридот го намалува животниот век на луѓето, што создава различни видови на рак и ментална болест, а најмногу од сите нешта луѓето се послушни, потчинети и сите се заедно во еден мал и удобен пакет.
Постојат повеќе докази дека алуминиумот во мозокот е главна причина за Алцхајмеровата болест, а доказите покажуваат дека натриум флуоридот се смета за опасен алуминиум.

Убивање на слободната волја
Вистинската причина е дека флуорирањето на водата има за цел да го редуцира отпорот на луѓето на масовна доминација и контрола на недостатокот на реакција од губењето на слободата.
Флуорирањето на нашата вода може да стане нивното најголемо оружје за нашата целосна и безбедна ментална физичка детериоризација. Тоа претставува хемиско лудило и национално самоубиство.
И мали количини можат да бидат смртоносен отров, против кој нема ефикасен противотров. Секој експериментален научник знае дека ова е најефикасен убиец на глувци. Натриум флуоридот е сосема поинаков од калциум флорофосфатот кој им е потребен за нашите коски и заби, но и на нашето тело да биде здраво. Ова е органско соединение добиено со јадење на правилна исхрана и готварска сол. Не се топи во вода, но е лесно асимилирано во човечкото тело.
Неорганскиот натриум флорид, кој се додава во водата, е отров за нашето тело и тој во целост се растворува во водата.
Независни лабораториски истражувања откриле дека наместо натриум флуоридот да ги штити нашите заби, флуорираната вода за пиење ги уништува забите пред децата да направат полнолетство.
Кога ќе пораснат, овој отров им штети на забите, но и на здравјето на луѓето и целосно го уништува физичкиот и психолошкиот систем.
Што стои зад сето тоа?
Флуоридацијата на водата може да биде бавно или брзо самоубиство на нацијата, или пак национална ликвидација.
Д-р Е.H. Бронер, кој хемичар и истражувач од Лос Анџелес, напиша дека ова е кривично лудило. Ваквиот јавен протест на Бронер и на неколкумина околу него не ја запре флуоризацијата на водата за пиење. Само ја одложи за една година. Наскоро потоа, FDA го дозволи ваквиот смртоносен отров да се стави во пастите за заби, додека на сите стоматолози им беа систематски испрани мозоците да го препорачуваат на пациентите како здрав третман со флуор. Натриум флуоридот систематски се додава во вода за пиење со децении.
Се наметнува прашањето дали на овој начин се доаѓа до операција на поврзување слична на „Paperclip“ – кога американсата војска и владата дозволија населување и искористување на најголемите нацистички умови по војната и на тој начин ги натурализирале и ги создале како свои. Со горенаведеното, се поставува прашањето кој ја контролира Америка и светот?
Дел од податоците се преземени од Fluoride Action NetworkМеѓутоа, критичарите на таквата пракса тврдат дека корисните ефекти на флуорот врз здравјето на човекот не се докажани, а дека неговото негативно в

loading...
Loading...