ЕКСПРЕСНО: Оваа пејачка за една минута заработи 500 евра!

Познатата пејачка за неколку минути добила 500 евра од извесна Марија, која на една веселба била и повеќе од расположена.Фолк пејачката Јана Тодоровиќ веќе со години ја носи титулата „кралица на народните веселби“, бидејќи прави најдобра атмосфера на таквите случки, а гостите не ги штедат парите кога таа пее.
Ова посебно се однесува на гостите од странство, кои не се штедат да ја китат со евра за секоја песна.
Така, пејачката во една прилика заработила 500 евра за неколку минути од извесна Марија.
На одредени луѓе не им е сеедно кога гледаат како пејачите лесно заработуваат пари.

„Таа заработи две мои плати за само две минути“, е еден од коментарите под ова видео.
Погледнете со која леснотија Јана ги заработи тие пари:
Фолк пејачката Јана Тодоровиќ веќе со години ја носи титулата „кралица на народните веселби“, бидејќи прави најдобра атмосфера на такви

Пронајдете не на следниве мрежи: