Елена Ристевска и Тодор Стефанов во заедничка соработка за неговата нова песна

Loading...

Младиот македонски пејач, Тодор Стефанов ја издаде и својата трета песна. 
Како што кажува самиот, композицијата е негова, текстото го работел заедно со познатата македонска пејачка Елена Ристевска, а аранжманот со Дарко Димитров. 
Песната на Стефанов е снимена во студиото на Дарко Димитров, а го носи насловот „Ана“. 
Спотот за песната го снимал и работел Даниел Јовески и наскоро се најавува неговата премиера. 
Спотот се снимал на неколку локации меѓу кои и градот Охрид. 
 Младиот македонски пејач, Тодор Стефанов ја издаде и својата трета песна. 
К

loading...