Елена Велевска фати во слика збунет маж

Loading...

Познатите сакаат да се сликаат за своите обожаватели. Притоа често знаат да направат и грешка. На Запад тоа ти се вика ФЕИЛ, кај нема термин. 
Како и да е, интересно е да се види.Познатите сакаат да се сликаат за своите обожаватели. Притоа често знаат да направат и грешка. На Запад тоа ти се вика ФЕИЛ, кај нема термин. 
Како и да е, интересно е да се види.
Елена Велевска, нашата позната фолкерка, која често објавува фотки на ФЕЈС за своите фанови, објави една таква која не заинтригира. Посебно затоа што не ни е јасно, дали случајно или намерно е сликан и човекот зад неа. 
Тој делува збунето. Го означивме. Веруваме дека не е привидение. Ама фоткава ја направил ептен интересна. Познатите сакаат да се сликаат за своите обожаватели. Притоа често знаат да направат и грешка. На Запад тоа ти се вика ФЕИЛ, кај нема термин. 

loading...
Loading...