Еминем: „Се разбудив до грдата Кардашијан„ – Видео

Loading...

Како инспирација за новата песна на Еминем му послужила една од сестрите на Ким Кардашијан, Клое Кардашијан.Еминем повторно се враќа на сцената! По повеќегодишната пауза раперот промовираше нова песна наречена Berzerk, со која го најави новиот албум. Како инспирација за оваа песна му послужила една од сестрите на Ким Кардашијан, Клое Кардашијан.
Оној дел од песната кој Еминем и го посвети на Клое гласи:
Повеќе на ТЗМ.МКЕминем повторно се враќа на сцената! По повеќегодишната пауза раперот промовираше нова песна наречена Berzerk, со која

loading...
Loading...